NEWBORNKUVAUS

Pienen ihmeesi, kallisarvoisen aarteesi ensimmäiset koskettavat päivät ja viikot - ja myös ensimmäiset hetket äitinä ja uutena perheenä. Kaikki tunteet ja uuden ajanjakson alku. Tätä on newbornkuvaus, eli vastasyntyneen kuvaus kanssani.


Newbornkuvaus kannattaa varata jo hyvissä ajoin odotusaikana, heti kun vaan tuntuu siltä. Tarkka kuvauspäivä sovitaan vasta vauvan synnyttyä, ja pyritään kuvaamaan vauva alle kahden viikon iässä, jolloin pienen vastasyntyneen olemus saadaan parhaiten tallennettua kuviin. Ajankohtaan vaikuttaa tietysti myös äidin & vauvan vointi, joten vauvaa voidaan kuvata myös yli kahden viikon ikäisenä mikäli tilanne vaatii.


Newbornkuvauksessa edetään turvallisesti täysin vauvan ehdoilla. Kuvaushetki vastasyntyneen kanssa on aina kiireetön, ja syöttö- sekä vaipanvaihtotaukoja pidetään tarpeen mukaan. Studion lämpötila optimoidaan vastasyntyneelle sopivaksi. Vauvaa kuvataan sekä yksin, että yhdessä vanhempien ja mahdollisten sisarusten kanssa. Kuvauksen yhteydessä teille on tarjolla myös pientä suolaista & makeaa sekä kahvia ja kylmää juotavaa.


~ Kuvaus studiolla

~ Kuvausaika 2-3 h

~ Sisältää koko gallerian kuvia (vähintään 60 kuvaa) & ihanan videokoosteen kuvistanne

Newbornkuvaus Studiolla

490 €


Varausmaksu 150 € maksetaan varauksen yhteydessä ja vähennetään loppulaskusta. Kuvauksen voi maksaa myös osissa ilman erillisiä kuluja.

Sis. alv 24 %.

OIkea hetki on nyt

Tallennetaan yhdessä muistoja

Varaa kuvaus