Hei!


Olen Camilla, valokuvaaja, äiti, vaimo ja ikuinen haaveilija, muutaman mainitakseni.

Hurahdin valokuvaukseen ollessani hoitovapaalla toisen lapseni kanssa, ja koen että olen löytänyt kadoksissa olleen luovuuteni uudelleen omien lasten myötä. Innostus johti siihen, että opiskelin hoitovapaani aikana valokuvausta Helsinki Design Schoolissa ja päädyin perustamaan oman valokuvausyrityksen.

Haluan taltioida kuviin hetkiä jotka sinä koet merkitykselliseksi nyt ja jotka säilyvät merkityksellisinä myös tulevaisuudessa. Sydämeni sykkii erityisesti äideille ja kaikelle sille mitä äitiyden ympärille kiteytyy. Haluankin ikuistaa kaiken upeista odotuskuvista aina säteileviin perhekuviin rakkaittesi kanssa. Asiakkaan kohtaaminen on minulle sydämen asia - ja haluan että se välittyy kaikessa mitä teen. Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi; jokainen kohtaaminen on minulle erityinen ja jokainen on tervetullut juuri sellaisena kuin on.

Kuvaustyylini on luonnollinen ja ajaton enkä käytä rekvisiittaa kuvissani. Kuvaan aina luonnonvalolla, koska pidän sen tuomasta tunnelmasta, pehmeydestä ja vaihtelusta. Valo ei koskaan ole täysin samanlainen; se on hyvä muistutus meille siitä että juuri tätä hetkeä, tässä ja nyt, ei tule koskaan takaisin täysin samanlaisena.

Kuvissani toistuu luonnolliset, neutraalit & maanläheiset sävyt. Rakastan mustavalkoisia kuvia, ja galleriani sisältävätkin aina mustavalkoisia kuvia värillisten lisäksi. Kuvaan joko omalla luonnonvalostudiollani Vantaalla tai miljöössä mitä upeimmissa lokaatioissa.

Kuvatessani ohjaan juuri sen verran kuin koen tarpeelliseksi. Toisille kameran edessä olo on luontevaa, ja toisille taas maailman epämukavin asia. Tavoitteenani on, että jokainen voisi olla kuvissa oma ihana itsensä ja ettei kuvausta tarvitsisi jännittää, eikä tärkeät muistot jäisi tallentamatta jännityksen takia. Mulle voit kertoa etukäteen kaikista fiiliksistä joita kuvaus herättää, autan mielelläni!


Valokuvat ovat investointi rakkaisiin, korvaamattomiin muistoihin. Digikuvien lisäksi haluan tarjota mahdollisuuden tilata upeita, tarkoin valikoituja, korkealaatuisia kuvatuotteita kuvistasi - kuvasi ansaitsevat päästä esille jotta ne voivat ilahduttaa sinua päivittäin vaikkapa kotisi seinillä.

Omien lasten kasvaessa olen viimeistään ymmärtänyt, kuinka nopeasti vuodet vierivät. Aika todellakin on katoavaista. Suosittelen siis ikuistamaan sen, mitä ei koskaan saa takaisin - ohimenevät hetket, päivät, viikot ja vuodet - kauniisiin ja merkityksellisiin kuviin joihin voi aina palata.

Ethän epäröi ottaa yhteyttä jos mieltäsi askarruttaa jokin kuvauksiin liittyvä tai kun haluat varata kuvauksen.

Nyt on sun vuoro, miten voisin auttaa just sua? Lämpimästi tervetuloa <3


Jag betjänar dig gärna också på svenska, varmt Välkommen! <3


~ Camilla


01.

Elämässäni on paljon muutakin kuin valokuvaus. Olen myös äiti, vaimo ja ikuinen haaveilija. Mottoni on Dream BIG!

02.

Koen, että olen löytänyt kadoksissa olleen luovuuteni uudelleen omien lasten myötä, ja palannut juurilleni.

03.

Rakastan, siis r-a-k-a-s-t-a-n mustavalkoisia kuvia! Galleriani sisältävätkin aina värillisten kuvien lisäksi myös mustavalkoisia kuvia. Niissä on mielestäni aivan erityinen tunnelma.

04.

Kuvaan aina luonnonvalolla, koska pidän sen tuomasta tunnelmasta & pehmeydestä sekä siitä, ettei se koskaan ole samanlainen. Tämä hetki ei koskaan tule takaisin tällaisena kuin se on juuri nyt.

Aika on katoavaista

Luodaan yhdessä muistoja, joihin voit palata vielä vuosienkin päästä

VARAA KUVAUS