Yleistä kuvauksesta


Studioni sijaitsee Klondyke-talossa Keravan Saviolla, aivan Savion juha-aseman vieressä, Rakennus on upea, vanha, punatiilinen entinen tehdasrakennus. Lisäksi kuvaan miljöössä keväästä syksyyn.

Kuvaan luonnonvalolla, joten kuvausaikoja on saatavilla aina valoisan ajan puitteissa, ja pyrin kuvaamaan kun valo on parhaimillaan. Talviaikaan tämä tarkoittaa tietysti rajallista määrää valoisia tunteja ja kuvausaikoja niiden puitteissa. Kesäisin miljöökuvaukset painottuvat iltoihin, jolloin valo on pehmeää ja kaunein mahdollinen suosimalleni kuvaustyylille.


Kaikkiin kuvauksiin sisältyy sähköpostitse toimitettava kuvausopas, ja voit aina kysyä minulta neuvoja ja vinkkejä ennen kuvausta jos jokin askarruttaa. Kuvat toimitetaan digitaalisessa muodossa. Kuvauksen jälkeen toimitan linkin salasanalla suojattuun nettigalleriaan, josta pääset lataamaan kuvat itsellesi.

Jälkikäteen sinulla on myös mahdollisuus tilata kuvistasi tarkoin valikoituja fineart -kuvatuotteita, joihin voit tutustua lisää täällä.


Järjestän vuosittain myös 1-2 minikuvauspäivää, jolloin on mahdollisuus tutustua matalalla kynnyksellä minuun ja kuvauspalveluihini, tai muuten vain tulla ikuistamaan muutama tärkeä muisto.

lapsikuvaus, vauvakuvaus, pk-seutu
perhekuvaus, vauvakuvaus, lapsikuvaus, babykuvaus
motherhoodkuvaus
babykuvaus studiolla

Kuvauspalvelut & hinnat


Tarjoamani kuvauspalvelut & hinnat löydät Kuvauspalvelut -valikon alta. Jos et löydä haluamaasi kuvauspalvelua, voit aina laittaa mulle viestiä ja kertoa kuvaustoiveistasi!


Kuvauksen hinta koostuu valitusta kuvauspalvelusta, ja varauksen yhteydessä maksetaan varausmaksu, joka vahvistaa ajan kalenteriini. Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %. Kuvaus on aina mahdollista maksaa myös osissa ilman erillisiä kuluja.​


HUOM! Lasku tulee sähköpostitse, ja on viime aikoina harmittavan usein mennyt monilla roskapostiin, joten mikäli laskua ei näy pian sen jälkeen kun olen vahvistanut varauksen, kannattaa kurkata roskapostikansio.


Tutustuthan myös huolellisesti kuvausehtoihin ennen kuin varaat kuvauksen.


Lahjaksi kuvaus?


Minulta on myös mahdollista ostaa lahjakortteja, joko tiettyyn kuvaukseen tai tietylle summalle. Toivon, että tiedät lahjan saajan pitävän juuri minun kuvaustyylistäni, mikäli haluat hänelle kuvauksen lahjoittaa. Lahjakorteista voit olla yhteydessä minuun.

Miten kaikki etenee?

01.


OTA YHTEYTTÄ


Jos sinulla on kysyttävää, tai haluat varata kuvauksen, ota yhteyttä! Voit laittaa viestiä nettisivujen kautta, sähköpostitse tai vaikkapa instagramissa.

En malta odottaa että kuulen susta ja miten voisin olla avuksi juuri sulle!

02.


SUUNNITELLAAN KUVAUS


Kun kuvaus on varattu ja ajankohta lukittu, päästään suunnittelemaan kuvausta yhdessä! <3 Otan aina huomioon omat kuvaustoiveesi.

03.


KUVAUSPÄIVÄ


Kuvauspäivä on vihdoin täällä! Tule kuvaukseen avoimin ja rennoin mielin, ja anna ohjat minulle. Ikuistetaan yhdessä kullanarvoisia muistoja juuri tästä hetkestä.

04.


KUVIEN ToMITUS JA MAHDOLLISUUS TILATA KUVAtuOTTEITA


Muutaman viikon kuluessa saat nähdä kuvasi ja sulla on mahdollisuus tilata laadukkaita kuvatuotteita kauttani. Autan tässä sinua mielelläni.