Miten valmistautua kuvaukseen?


Ennen kuvausta saat minulta sähköpostitse valmistautumisohjeet, joissa annan sinulle vinkkini rentoon & ihanaan kuvauskokemukseen. Kuvaukseen valmistautumisesta ei missään nimessä pidä ottaa stressiä, ja pienillä etukäteen mietityillä asioilla onnistutaan. Se, mitä eniten toivon sinulta kun tulet kuvaukseen, on avoin ja rento mieli, sekä uskallus heittäytyä. Minä hoidan loput.

 

Parhaiten kuvaustyyliini sopii vaatetuksen osalta luonnolliset, pastelliset tai murretut sävyt, mutta myös esim. kokomusta toimii tietyissä tilanteissa hyvin. Kannattaa välttää räikeitä värejä ja levottomia printtejä sekä isoja logoja tai tekstejä, sillä ne vievät mielestäni liikaa huomiota tärkeimmästä, eli itse kuvattavasta, ja pomppaavat kuvasta helposti silmille. Kiinnitä myös huomiota materiaaleihin ja yksityiskohtiin. Kauniisti laskeutuvat materiaalit ja hyvin istuvat vaatteet sekä tyyliin sopivat asusteet kruunaavat kokonaisuuden.

Perhekuvauksissa kannattaa sovittaa perheenjäsenten vaatteet yhteensopiviksi sävyjen osalta, mutta tämä ei suinkaan tarkoita, että kaikilla pitäisi olla samanlaiset tai edes saman väriset vaatteet. Erilaiset tekstuurit tuovat myös kivasti kontrastia kuviin.

Pinterest -sivultani @photobycamillasipila voit käydä katsomassa tyylejä joista tykkään ja hakemassa inspiraatiota pukeutumiseen ennen kuvauksia. Lisää vinkkejä on kuvausoppaassa, jonka saat kun varaat kuvauksen minulta.


perhekuvaus helsinki
perhekuvaus helsinki
perhekuvaus helsinki
perhekuvaus helsinki