Kesän 2024 miljöökuvaukset


~ Kauniita, ajattomia & aitoja kuvamuistoja sinusta ja rakkaimmistasi ~


Onko sun tämän kesän toivelistalla perhekuvaus, jossa koko perhe olisi kerrankin yhdessä kameran samalla puolella? Vai onko sun haaveissa odotuskuvaus, jotta voisit muistaa ainutlaatuisen odotusajan aina, ilman että unohdat kuinka huikea matka se olikaan? Tai haluaisitko kenties kuvia vain lapsista keskenään tai teistä pariskuntana kahdestaan?

Kaikki nämä ovat ihania toiveita ja sopivat täydellisesti kuvattavaksi miljöössä.


Mitä kuvaus sisältää?


Kattavan kuvausoppaan:

Jaan sulle parhaat vinkkini kuvauksessa onnistumiseen ja siihen, miten saadaan kaikki irti kuvauksesta.


Kokonaisen gallerian kuvia:

Kokonainen monipuolinen kuvagalleria digitaalisessa muodossa, saat kaikki kuvat itsellesi ilman valinnanvaikeutta.


Ihanan slideshown kuvistanne:

Pieni fiilistelyvideo kuvistanne musiikin kera on ihana lisä pakettiin.


Mun tuen koko meidän kuvausmatkan ajan:

Autan mielelläni sua ihan missä vaan mikä mietityttää, aina varauksesta kuvauspäivään ja printtien tilaukseen.


+ 1 ;

jälkeenpäin sulla on mahdollisuus tilata kauniita ja laadukkaita fineart -kuvatuotteita kuvistasi.INVESTOINTISI


Miljöökuvauksen hinta on 490 € (sis alv. 24 %). Varausmaksu 150 € laskutetaan varauksen yhteydessä ja vähennetään loppulaskusta.

Loppuosa on mahdollista jakaa 2-3 osaan ilman erillisiä kuluja.Kuvauslokaatiot


Kuvauslokaatiota miettiessä kannattaa pohtia, minkälaisia ja minkä tyylisiä kuvia haluaisit juuri nyt; minkälainen miljöö puhuttelee tai on eniten sinua. Mulla on muutama lempparipaikka vaihtoehdoiksi, mutta voit myös itse ehdottaa sopivaa miljöötä.


Upea merenrantaa, kaunista maalaismaisemaa tai vehreää puutarhaa?

Lempparipaikoistani löytyy niin merenrantamiljöötä, kaunista maalaismaisemaa sekä upeaa omenapuutarhaa, kaikki pääkaupunkiseudulla. Voidaan yhdessä miettiä mikä olisi juuri sulle sopiva paikka ikuisille muistoille.


Sun lempipaikka?

Kuvaus voidaan toteuttaa myös sun omien toiveiden mukaan jossain sulle merkityksellisessä paikassa, kerro mulle siitä ja suunnitellaan yhdessä unelmien kuvaus!


Koska kuvataan & varattavat ajat


Miljöössä kuvataan kesäisin aina iltaisin. Tämä kannattaa pitää mielessä kuvauksen ajankohtaa miettiessä; kuinka myöhäinen kuvausaika on mahdollinen?

Iltaisin valo on pehmeämpi kun aurinko on matalalla, ja kuviin saadaan kaunista ja herkkää tunnelmaa. Kuvauksen aloitusaika vaihtelee kesäkuukausien mukaan; Valoisimpaan aikaan aurinko laskee todella myöhään ja kuvaus aloitetaan vasta klo 21 jälkeen. Loppukesästä ja alkusyksystä voidaan kuvaus aloittaa aiemmin kun illat alkavat hämärtyä.  Kuvauksella on aina säävaraus - oikeastaan sade on ainoa joka estää kuvauksen kokonaan. Jos sataa tai sää on muuten jostakin syystä hankala, niin siirretään kuvausta.


Varattavia aikoja on tarjolla seuraaville viikoille - Päivä voidaan sopia yhdessä joko heti tai alustavasti:


Kesäkuu: vkot 23 & 26

Heinäkuu: vkot 27, 30 & 31

Elokuu: vkot 32, 33, 34 & 35


Myös syyskuulle otan vastaan varauksia jos tämä sopii sulle paremmin, päivä voidaan varata alustavasti ja tarkentaa lähempänä.


En malta odottaa, että kuulen susta! Jos haluat varata ajan, laita mulle sähköpostia tai viestiä yhteydeottolomakkeen kautta, niin katsotaan yhdessä sopiva päivä; sitä voidaan myös tarkentaa lähempänä. Jos sulla on mitä vaan kysyttävää miljöökuvauksesta tai jos jokin askarruttaa, niin kerron mielelläni lisää ja vastailen kaikkiin sun kysymyksiin.


Nähdäänkö me tänä kesänä?


<3 Camilla