Fineart kuvatuotteet


Digikuvat jäävät turhan helposti kovalevyn syövereihin makaamaan, ja sen takia haluan tarjota sinulle mahdollisuuden tilata kauniita & ajattomia, valmiiksi mietittyjä kuvatuotteita kuvistasi helposti kauttani. Ihanat muistosi ansaitsevat tulla nähdyksi ja kuvat heräävät eloon upeissa printeissä.


Fineart printit on painettu museolaatuiselle taidepaperille, jossa kuvien sävyt toistuvat kauniisti, ja ne kestävät jopa satoja vuosia. Valikoimastani löydät myös ripustusvalmiit laadukkaat taulut.


Kaikki tuotteet sekä hinnaston löydät alta. Myös kuvatuotteet voit tarvittaessa maksaa osissa ilman erillisiä kuluja. Kuvatuotteisiin voit tutustua studiollani kuvauksen yhteydessä tai erikseen sovittuna ajankohtana. Teen fineart printtien tilauksen n. kerran kuussa tai harvemmin, riippuen tilausten määrästä. Tämän jälkeen toimitusaika on n. 2 viikkoa.


PRINTIT


Printeissä käytetään museolaatuista fineart paperia, joka toistaa kuvien sävyt kauniisti, ja jonka tekstuurinen pinta herättää kuvat eloon. Kuvia on saatavilla useampaa eri kokoa, ja ne sopivat täydellisesti kehystettäväksi hyllylle tai seinälle.

Printti 10 x 15

5 kpl 70 €

10 kpl 120 €


Printti 13x18

2 kpl 50 €

5 kpl 100 €

10 kpl 160 €


Printti 15 x 20

2 kpl 60 €

5 kpl 120 €

10 kpl 190 €


Printti 20 x 30

1 kpl 50 €

TAULUT


Kauniit, ajattomat, ripustusvalmiit taulut, joissa on raikas valkoinen paspis kuvan ympärillä.


Valittavanasi on tällä hetkellä kolme eri kehysvaihtoehtoa; musta, valkoinen tai tammi. Kehykset on valmistettu puusta, ja kehysmallit on nähtävillä studiollani.

Mukana on lisäksi korkealaatuinen museolasi, joka heijastaa valoa vähemmän, jotta kuva pääsee kehyksestä oikeuksiinsa.


Tauluja on saatavilla eri kokoisina, ja olen miettinyt valikoiman & kuvakoot näihin valmiiksi niin, että tauluja on helppo yhdistellä myös kollaasiksi seinälle.

Taulujen hinnat alk. 190 € (Koko 30 x 40)